Fråga facket Fråga facket

Utbildningsdag för nya försäkringsinformatörer

Är du nyvald försäkringsinformatör? LO-distriktet i Skåne och Folksam bjuder dig till en utbildningsdag, antingen till på Backagården i Höör eller en digital utbildningsdag.


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delning

Målet med utbildningen är att försäkringsinformatören utifrån sitt uppdrag får mer kunskap om medlemsförsäkringar för att kunna informera sina arbetskamrater samt kunna hjälpa dem att anmäla skador.
Syftet med utbildningen är att bygga på med fakta om medlemsförsäkringarna och stärka försäkringsinformatören i sitt uppdrag.

Målgrupp: Kursen riktar sig till nyvalda försäkringsinformatörer som inte gått utbildningen tidigare. Grundkunskap kring försäkringssystemet från Avtalats utbildningar är en förutsättning för att kunna tillgodogöra sig utbildningen.

Material: Varje anmäld försäkringsinformatör ska inför utbildningen hämta ett informationsblad på Folksams hemsida, www.folksam.se. Informationsbladet hittar du under ditt Förbund/Servicesida för förtroendevalda/Broschyrer/Informationsblad för medlemsförsäkringar.

Ekonomi: LO-distriktet bjuder på lokal, mat och föreläsare och utbildningsarvode eller förlorad arbetsförtjänst och reseersättning. För att få förlorad  arbetsförtjänst måste deltagaren uppvisa och bifoga intyg från arbetsgivaren.

Datum och plats:

  • 18 september Backagården (förlängd anmälan)
  • 20 november Backagården
  • 29 november Digital utbildning

Anmäl ditt intresse via din fackliga avdelning.

stefan höök
- Din webbläsare verkar inte ha stöd för javascript. Skriv in fornamn.efternamn@lo.se i ditt mailprogram.